Welkom in Utrecht

Aandacht, beweging, vernieuwing, groei en POWER

Lees meerContact opnemen

De AtoomClub-vestiging in Utrecht was onze eerste AtoomClub. Onlangs is AtoomClub Utrecht A2 geheel gemoderniseerd en omgedoopt in de look & feel die vergelijkbaar is met de andere AtoomClubs in Amsterdam en Amersfoort. Bij de modernisering zijn ook kantoorkamers geïntroduceerd.

AtoomClub Utrecht A2 bestaat uit 3 bouwlagen met circa 200 werkplekken. Op dit moment zijn er ongeveer 30 bedrijven die zich huisvesten in onze vestiging in Utrecht. Er zijn maar liefst 15 grotere en kleinere vergaderzalen beschikbaar.

Locatie

Er is sinds 2016 directe loopverbinding met het nieuwe NS-station Leidsche Rijn. Via een loopbrug is het circa 1,2 kilometer lopen naar dit station.

AtoomClub Utrecht A2 ligt op de AtoomCampus Utrecht. Op dit gebied tussen de A2 en de Atoomweg werken de gebouweigenaren nauw samen om het openbaar gebied inclusief het parkeren op een hoog niveau te krijgen en te behouden. Met onder andere een centrale tuin voor gezamenlijke lunches en evenementen. Meer informatie? Neem dan een kijkje op de website van AtoomCampus Utrecht.

Parkeerplaatsen

Met meer dan 150 parkeerplaatsen hebben we een zeer ruime parkeernorm bij AtoomClub Utrecht A2. Daarnaast hebben jullie ook recht op medegebruik van parkeren op de AtoomCampus. Dit betekent dat er nog eens ongeveer 50 parkeerplaatsen zijn. Het parkeren bij AtoomClub Utrecht A2 is een vast onderdeel van het huurcontract en kost maandelijks €50,- (excl. BTW) per auto.

Adres

Atoomclub Utrecht
Atoomweg 50
3542 AB Utrecht

+31 30 230 92 30
stuur e-mail

Annelies Haaksman

Anne-Fleur Arendsen

Kom in contact met ons

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.