Welkom in Amersfoort

Het clubhuis voor werken, vergaderen en ontmoeten

Lees meerContact opnemen

Deze AtoomClub is in april 2016 geopend, nadat het pand begin 2016 volledig verbouwd is. Het gebouw ligt direct aan de afslag Amersfoort Noord aan de A1, naast het Van der Valk hotel en is dus perfect te bereiken met eigen vervoer.

AtoomClub Amersfoort A1 bestaat uit 5 bouwlagen. In de eerste fase zijn 3 bouwlagen geheel verbouwd en ingericht. De bovenste 2 bouwlagen zijn geschikt als kantoren op maat.

Met name de entree van AtoomClub Amersfoort A1 is indrukwekkend. Het AtoomCafé heeft daar een hoogte van bijna 5 meter. De entree en het AtoomCafé stralen veel energie uit en nodigen bovendien uit om een goede kop koffie te komen drinken. In het AtoomCafé is ook een aantal van onze vergaderzalen te vinden. Een plek waar je andere ondernemers ontmoet, kennis deelt of een gesprek aanknoopt met de ClubManager. Direct vanaf de afrit van de snelweg is het energieke AtoomCafé op de begane grond zichtbaar. Voor het gebouw hebben we een terras gemaakt, die vanuit het AtoomCafé te bereiken is.

Onze Clubmanagers Yvonne en Carlien staan voor jullie klaar. 

Locatie

AtoomClub Amersfoort ligt aan de A1-afslag Amersfoort Noord (afslag 13). Op een zichtlocatie vanaf de A1 ligt dit gebouw tussen het Van der Valk hotel, de McDonald’s en de BMW garage op bedrijventerrein het Calveen. In totaal hebben we circa 70 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Vanaf Amersfoort Centraal Station met de bus is het circa 20 minuten reizen.  Je reist via buslijn 3 en eindigt op bushalte Ruimtevaart op slechts 1 minuut lopen vanaf AtoomClub Amersfoort A1.

Daarnaast is het een optie om met de bus vanaf NS-station Amersfoort Schothorst te reizen. Ook deze reis duurt minimaal 17 minuten tot aan bushalte Ruimtevaart en gaat via buslijn 3. Voor de sportievelingen: het is ook mogelijk om te fietsen vanaf dit treinstation naar AtoomClub. De fietsroute duurt circa 7 minuten. 

Adres

Atoomclub Amersfoort
Maanlander 47
3824 MN Amersfoort

+31 33 303 5950
stuur e-maill

Yvonne Bouw

Carlien van de Burgwal

Kom in contact met ons

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.