AtoomClub is Vernieuwing. Zwolle it is!

Met reeds drie prachtige locaties in Amersfoort, Utrecht en Amsterdam, kunnen wij mededelen dat vanaf zomer 2017 de deuren open zullen gaan in Zwolle. Aan de Hanzelaan wordt maandag de kick-off gedaan voor de realisatie voor de vierde AtoomClub.

Komende weken zal er steeds meer bekend gemaakt worden over de nieuwe aanwinst die het plaatsonafhankelijk werken nog meer zal uitbreiden voor onze huidige members, maar ook zeker over de mogelijkheden voor huur van werkplekken in deze nieuwe vestiging. Uniek aan deze locatie is de ligging. Zowel goed bereikbaar vanaf de A28 als ook op 700 meter afstand van het centraal station van Zwolle.

De locatie telt om en nabij de 5000meter, verdeeld over 5 bouwlagen. Voldoende ruimte dus om de dynamische sfeer en beleving die AtoomClub kenmerkt, tot uiting te laten komen. En voldoende ruimte dus voor jouw kantoor of werkplek.

Hier alvast een kleine sneak preview van onze nieuwste locatie.

  

Ben jij op zoek naar een werkplek of kantoor in een dynamische omgeving? Neem dan contact met ons op.

2 antwoorden
 1. Dennis Jansen
  Dennis Jansen zegt:

  De gemeente Zwolle is trots op de opening van netwerkkantoor “de Atoomclub” in de stad. Fantastisch om te zien dat Zwolle steeds vaker wordt aangesloten op landelijk operende netwerken. “it is Zwolle” en “Zwolle it is”…

  Beantwoorden
  • Jeroen van Eck
   Jeroen van Eck zegt:

   Beste Heer Jansen.
   Dank voor uw leuke reactie. Wij zijn ook erg blij dat wij ons mogen gaan vestigen in Zwolle. Wij zouden het leuk vinden om kennis te maken met elkaar in Zwolle.

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *