AtoomClub is Aandacht. Corinne Keijzer wint ZZP prijs.

Maandag 3 april vond in Amersfoort de dag van de ZZP-er plaats. Tal van ondernemers werden hier in de prijzen gezet door een erkende vakjury. Ook AtoomClub member Corinne Keijzer viel hier in de prijzen. Uit duizenden inzendingen werd Corinne verkozen tot freelancer van het jaar in de categorie ‘Coaching en Training’.

 

Corinne is al langere tijd een begrip voor velen op Linkedin. Zo deelt zij met regelmaat verfijnde tips op het gebied van het zakelijk gebruiken van Linkedin. Sinds een aantal maanden is Corinne Keijzer member bij AtoomClub Amersfoort. Vanuit daar organiseert ze met regelmaat trainingen voor eenieder die alles wil weten over het zakelijk gebruiken van Social Media.

Voor wie Corinne Keijzer nog niet kent, kunnen wij het zeker aanraden om haar te volgen op Linkedin. Wekelijks voorziet zij haar volgers van leuke en doeltreffende informatie op een manier waarin zij natuurlijk uitblinkt. Dat Corinne Keijzer een kei is in Communicatie, Coaching en Training, wisten wij natuurlijk al, maar dat ze nu ook de waardereing heeft gekregen middels deze mooie prachtprijs is een extra bevestiging. Wij feliciteren Corinne Keijzer dan ook van harte met haar verdiende prijs.

Lees ook hier het gehele artikel.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *