AtoomClub is Aandacht. Hospitality en ondernemen als beleving

“Flexibel werken, ondernemen en vergaderen. Het behoort tot het dagelijkse. Bij AtoomClub zijn wij van mening dat het meer moet zijn dan dat. Wij praten dan ook altijd over de beleving. Vaak krijgen wij de vraag; ,,Wat maakt AtoomClub anders dan anderen?” De beleving. Die biedt het onderscheid!”

Het zijn de details waar aandacht aan besteed wordt om die warme sfeer te benadrukken.

Bij AtoomClub is het mogelijk om op basis van een full-service overeenkomst vanaf één werkplek, per maand, te gaan huren. Bij de full-service overeenkomst zitten alle faciliteiten in onze AtoomClubs inbegrepen in de huurprijs. Maar daarnaast voeren wij nog een ander product en die bieden wij al aan vanaf het moment dat jullie bij ons komen bezichtigen. Een beleving. Een warm welkom van onze ClubManagers, een goede kop koffie in ons AtoomCafé, tot en met de Borrel waarmee we ieder kwartaal af sluiten met elkaar. Onze kenmerkende dynamische sfeer komt voort uit de beleving die wij samen met onze huurders realiseren. Wij maken graag tijd voor onze huurders, maar onze huurders maken ook graag tijd voor ons.

 

“Voor ons is de AtoomClub meer dan een kantoor alleen. Het is een dynamische omgeving die energie geeft. En die energie geven wij weer door aan onze klanten.” – Charlotte Klop & Merel Pyhala van Paintbar

 

Bij AtoomClub begint de dag altijd met een “goedemorgen” en sluiten we die af met een “fijne avond”. En alles daar tussenin bestaat uit hospitality en ontzorgen op een hoog niveau. Wij wijken niet alleen af in de uitstraling van onze kantoren ten opzichte van die van een traditioneel kantoor, maar ook in de uitvoering. Volledig custom kantoren behoren dan ook tot de mogelijkheden. een werkplek moet ten slotte wel de plek zijn waar je je lekker kan voelen en jezelf kan zijn.

Samen met onze huurders realiseren wij dag in dag uit die kenmerkende dynamische omgeving. Tijdens de lunch, onder het genot van een kop koffie of bij de borrel.

Voor ons is het vanaf het eerste moment belangrijk wie jullie zijn. We maken de tijd vrij om onder het genot van een kop koffie elkaar te leren kennen. We weten graag meer over jullie bedrijven en vinden het leuk om te horen wat de doelen zijn. De persoonlijke aandacht zorgt voor de ongedwongen sfeer die zo herkenbaar is voor AtoomClub, met als gevolg dat er direct veel ruimte is voor creativiteit en ondernemerschap. Ook maken wij graag gebruik van het netwerk binnen de AtoomClubs om onze huurders met elkaar te verbinden.

Kortom, wij werken met passie voor onze huurders en onze huurders werken met passie bij ons. Daarom is AtoomClub meer dan een werkplek en juist die beleving.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *