AtoomClub is Beweging. Kilometers typen.

Zitten is het nieuwe roken, bewegen is gezond, en zo zijn er nog veel meer. Kortom, beweging tijdens de dag is gezond, belangrijk en werkt stimulerend. Daarom introduceert AtoomClub de DeskBike. In opvolging op het nieuwe werken is iedere locatie voorzien van een DeskBike. Deze staat standaard in het AtoomCafé. Motiveer jezelf om op de fiets te stappen of start een challenge samen met jullie team. En wie weet organiseren wij nog een keer een leuke bedrijfs-challenge.

Wanneer jullie gebruik willen maken van de DeskBike in jullie eigen kantoor hoef je enkel te informeren bij de ClubManager voor de mogelijkheden en beschikbaarheid. Niels van Renselaar van Codely is één van onze members die met regelmaat gebruik maakt van de DeskBike.

Connect de fiets eenvoudig met je smartphone.

Kijk voor jullie verder gaan lezen eens goed naar jullie eigen werkplek. Grote kans dat je voorzien bent van een standaard bureau en een bureaustoel. En wanneer jullie bij AtoomClub member zijn is het jullie wellicht ook niet opgevallen dat het bureau niet bepaald standaard is. Om beweging te stimuleren voorzien wij de werkplekken die wij aanbieden altijd van een zit- sta bureau. Op deze manier willen wij beweging stimuleren tijdens de kantooruurtjes.

 

Maar om nog een stap verder te gaan hebben wij iedere locatie voorzien van een DeskBike. Onder het motto ‘kilometers typen’ willen wij onze members stimuleren om gebruik te maken van de DeskBike. Een handig compact fietsje die precies onder het bureau geplaatst kan worden wanneer je deze in de hoogste stand zet.

 

Zet de fiets gerust een versnelling hoger. Daag jezelf uit!

Op dit moment is de DeskBike in het AtoomCafé te vinden. Om ook daadwerkelijk resultaat te kunnen zien, want we doen het natuurlijk niet voor niks, is de Bike te verbinden middels Bluetooth met de smartphone. Zo kunnen jullie zelf ook bijhouden hoeveel kilometer je fietst, het aantal verbrande calorien inzien en natuurlijk de duur van het fietsen. Op de fiets zelf is de weerstand handmatig in te stellen. Inmiddels zijn er bij onze locaties al enkele honderden kilometers gefietst. Dit willen wij natuurlijk uitbreiden naar enkele duizenden.

 

 

 

Donderdag 18 mei is het Nationale fiets naar je werk dag, een dag die iedereen stimuleert om in plaats van met de auto, op de fiets naar je werk te gaan. Voor wie het niet mogelijk is om met de fiets te komen, kan er natuurlijk gebruik gemaakt worden van de DeskBike deze dag.
Wanneer jullie gebruik willen maken van de DeskBike in jullie eigen kantoor, kan je hiervoor contact opnemen met één van onze ClubManagers. De perfecte Workout doe je door sets van een half uur fietsen af te wisselen met een uur staand werken.

Zien we jullie binnenkort de nodige kilometers typen?

Zet een leuke challenge op in je team wie de meeste kilometers maakt tijdens het werk. Gezond en motiverend dus.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *