AtoomClub is Beweging. Yoga at the office.

AtoomClub is Beweging. Yoga at the office.

 

“Yoga maakt sinds enige jaren haar opmars als ultieme bewegingsvorm om lichaam en geest weer helemaal in vorm te krijgen. Een perfecte afsluiting voor een drukke werkdag dus, of gewoon ter ontspanning. Yoga is effectief voor concentratieverhoging, voor meer focus, voor meer energie en voor reduceren van stress. Een vorm van in-en ontspanning.”

Bij AtoomClub zijn wij altijd bezig om beweging te stimuleren en de werkdag niet alleen maar zittend door te brengen. Dit doen wij natuurlijk al door de werkplekken te voorzien van zit/-sta bureaus en onze locaties zijn sinds kort voorzien van een Deskbike. Ter opvolging zijn wij een Pilot gestart met Yoga at the office, verzorgd door Barbara Houtzager van MijnOplaadpunt. Samen met Barbara willen wij beweging nog meer dynamiek geven en hebben wij een mooi programma samengesteld.

In onze beleving sluit Yoga perfect aan op de energieke pijlers van AtoomClub. Waar ruimte voor creativiteit, ontspanning en recreëren ook voorop staat. Of je nu als individu deel wilt nemen of met je hele team, alles is mogelijk en iedereen is welkom.

 

“De yogales van Barbara was fijn, binnen 10 minuten leek de drukte van de dag al vervangen door ontspanning. In de les is er aandacht voor iedereen en alle niveaus van flexibiliteit en stijfheid. Leuk om deze ervaring met collega’s en AtoomClubbers te delen”, Frits Duursma, Greenvis

 

Yoga is even een fijn moment voor jezelf. Je ontspannen voelen, terwijl je je toch in spant. Kracht en toch rust, meer energie en een betere concentratie, dat is wat yoga ook jou kan brengen. Ervaring is totaal niet nodig, iedereen kan mee doen.

Doe je ook mee?

Donderdag van 7.30 – 8.30 uur

Meld je aan en laad je op!

Eenvoudigweg door een mail te sturen aan aanmelden@mijnoplaadpunt.nu  (Let op, het is niet .nl, maar .nu)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *