AtoomClub is Beweging. De kracht van flexibel vergaderen.

Plaatsonafhankelijk werken en vergaderen is naast een wens, steeds vaker de eis voor een ondernemer. Vanuit kantoor de mogelijkheid hebben, elders in het land te kunnen vergaderen, is precies wat AtoomClub biedt aan jullie. En door de samenwerking met ‘zusje’ OVVICE, wordt dit landelijk dekkend versterkt.

Sfeer en beleving in een ruimte, dragen bij aan de dynamiek van een overleg. Vanuit dat oogpunt hebben onze vergaderruimten allen een eigen uitstraling.

Ontzorgen, service en dienstverlening, vormen de basis van onze AtoomClubs. Dat begint al bij het ontvangst door onze ClubManagers en is doorgevoerd tot en met het bieden van vergaderruimten. Met onze AtoomClubs bieden wij onze huurders de mogelijkheid te kunnen vergaderen in Amsterdam, Utrecht, Amersfoort en Zwolle. Door de samenwerking met OVVICE komen daar locaties in Rotterdam, Arnhem, Apeldoorn en Amsterdam bij. Als huurder van AtoomClub maken jullie dus gebruik van een landelijk netwerk en capaciteit aan vergaderruimten.

Onze AtoomClubs zijn veelal direct gelegen aan de afslag en hebben daarmee een goede auto-bereikbaarheid. Waar OVVICE zich in onderscheidt is, zoals de naam het al weggeeft, de bereikbaarheid met het OV. Binnen onze organisatie zijn wij van mening dat omgeving, inrichting en details, bijdragen aan de dynamiek van een bespreking. Net als dat de AtoomClubs een geheel eigen en herkenbare uitstraling hebben, heeft ook OVVICE een echte eigen identiteit. Dit zie je ook terug in de vergaderruimten. Daarnaast zijn alle ruimten uitgerust met videoschermen om presentaties op te kunnen geven. Om nog meer in het gemak te voorzien zijn alle vergaderruimten te boeken via een eigen app. Zo kan je ‘on the road’ direct een ruimte boeken. Landelijk en flexibel dus.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *