AtoomClub is Groei. Flexibel huren.

Het tijdelijk of flexibel huren is helemaal van deze tijd. Waarom voor lange tijd vastleggen als het ook voor korte termijn kan. Bij AtoomClub bieden wij jullie graag de mogelijkheid om flexibel te kunnen huren. Wij snappen jullie wens om de ‘vrijheid’ te kunnen hebben om per maand op te kunnen zeggen. En om de flexibiliteit nog meer gestalte te geven is het zelfs mogelijk om toch een kantoor te hebben maar niet de volledige kosten alleen te hoeven betalen. The next step in flexibiliteit dus.

Huren per werkplek in een kantoor.

Aan de keukentafel onder het genot van een hapje en een drankje. Dat is waar de meeste bedrijven ontstaan. Een droom die werkelijkheid wordt. Vaak krijgt diezelfde keukentafel dan direct een nieuwe functie, als werkplek wel te verstaan. Bij AtoomClub horen wij het heel vaak. Het moment om werk en privé te gaan scheiden is aangebroken. Thuis moet thuis zijn en geen werkplek. De zoekvraag ontstaat dan al snel voor een kantoorruimte. De keukentafel moet plaats maken voor een eigen kantoor. Vanuit dat perspectief is er de mogelijkheid ontstaan om in te gaan spelen op het ‘delen’ van het kantoor. Voor startende ondernemers een zeer interessante als ook flexibele oplossing. Maar het heeft ook zeker een stimulerende werking op een onderneming.

Het idee van de ‘ronde’ keukentafel komt ook weer terug in één van onze vergaderruimten.

“ Het delen van een kantoor met andere ondernemers was eerst even wennen. Wat helpt is dat AtoomClub goed kijkt en luistert naar de ondernemers. Wie past bij wie? Kunnen deze mensen elkaar versterken?

Inspiratie krijg je immers door veel over je product te praten met mensen met kennis en ervaring. Mede dankzij het delen van een kantoor met andere ondernemers is ons product sinds onze start bij AtoomClub zichtbaar verbeterd.” Bron: Felix Schröder van Motify.

 

 

Iedere ondernemer heeft als wens om een eigen afgesloten kantoor te hebben, een vaste plek waar het bedrijf gehuisvest kan worden. Maar wanneer wij kijken hoeveel werkplekken er effectief nodig zijn, merken wij al snel op dat in het geval van de ZZP’er één bureau de noodzaak is. Bij AtoomClub is het dan ook mogelijk om vanaf één werkplek te gaan huren. Een vaste werkplek weliswaar en in een kantoor. De voordelen liggen met name bij het ‘delen’ van een kantoorruimte in de kosten. In plaats van dat je voor een heel kantoor betaald, deel je die kosten nu met andere ondernemers.

Iedere ondernemer heeft maar één doel. Zijn of haar bedrijf tot een succes maken. Wanneer je een kantoor deelt met elkaar, druk je niet alleen de kosten maar heb je ook direct aanspraak als je eens een mening van een ander wil weten. Maar ook kan er volop geconcentreerd gewerkt worden.

Bij AtoomClub Amersfoort A1 voeren we dit al voor bijna een jaar uit en met succes. Inmiddels is er al meer dan duizend meter verhuurd op basis van een shared office. En wij zetten ons in om de kandidaten zo goed mogelijk te matchen met elkaar. Het delen van een kantoor is voor de meeste even wennen natuurlijk. Vraagstukken als; “Ben ik de ander niet tot last?”, “Heb ik wel raakvlakken met de andere ondernemer?”, passeren vaak de revue. Uit ervaring en aan de hand van de ervaringen van onze members kunnen wij stellen dat deze vragen totaal niet nodig zijn.

Vaak is er de gedachte, wanneer je een kantoor deelt dat je een ander tot last bent. Echter is het in de praktijk niet zo. Willem kan gewoon zijn edits doen terwijl zijn medehuurder haar PR en communicatie bureau voortzet. En zakelijk ook nog eens een goede match.

“Ik was in eerste instantie wat huiverig voor het delen van een kantoor. Vooral omdat ik bang zou zijn dat een ander last van mij zou hebben. Ik vind het heel inspirerend om een kantoor te delen. Al is het maar voor een simpel koetjes-en-kalfjes praatje, maar vaak gaat het wel verder dan dat. Sabine, mijn roomie, doet communicatie en PR en dat heeft veel raakvlakken met videoproductie. Hierdoor hebben we vaak ook vakinhoudelijk veel te kletsen en kunnen we makkelijk elkaar onze mening over zaken geven en dingen “tegen elkaar aanhouden” zoals marketeers dat vaak zeggen 😉 Dat werkt super! Bron: Willem van de Kletersteeg van BAM!.

 Voor wie op zoek is naar een kantoorruimte en slechts dat aantal werkplekken wil huren die nodig zijn, is het delen van een kantoor een zeer goede oplossing. Vraag gerust onze ClubManagers naar de mogelijkheden.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *