AtoomClub is Groei. Timing Uitzendbureau & Persoonality

AtoomClub Zwolle maakt vliegende start in 2018 met Timing als nieuwe huurder. Met de opening in oktober 2017 en launching customer Marketing Oost voor 400m2, heeft ook Timing Uitzendbureau & Persoonality haar intrek genomen in AtoomClub Zwolle aan de Hanzelaan 351. Met een metrage van 350m2 en een custom build kantoor unit is Timing een waardevolle aanvulling op de inmiddels 20 gevestigde bedrijven in AtoomClub Zwolle.

Bij het realiseren van custom build kantoren, staan de ‘clubkleuren’ en wensen van de huurder bovenaan.

Naast midden klein bedrijven, zelfstandigen, zijn onze AtoomClubs ook vertegenwoordigd met tal van corporates. Na onder andere Manpower Group, NVWA, Olympia Uitzendbureau, Cmotions, CBRE, en VeiligheidNL mogen wij nu ook Timing Uitzendbureau & Persoonality als landelijke organisatie huisvesten. Ditmaal op onze locatie in Zwolle. AtoomClub is Groei!
Voor Timing hebben wij samen met onze bouwkundige partner Ditt Design & Build een custom build kantoor gerealiseerd op de begane grond van ons gebouw aan de Hanzelaan 351 in Zwolle.
Inmiddels is het team, bestaande uit 34 werknemers gevestigd en sinds eind december 2017 operationeel. En dit in de custom build industriële loft die volledig in lijn is met de herkenbare uitstraling van de overige landelijke kantoren van Timing Uitzendbureau & Persoonality.

De industriële loft is in twee delen gerealiseerd met eigen intake-ruimten als afscheiding. Op deze wijze hebben beide labels van Timing een eigen ruimte binnen de loft. Maar door het gebruik van glas, behoudt het wel de open uitstraling.

Met een totaal verhuurd metrage van 1000m2 kunnen wij zeker spreken van een succesvolle start van ons full serviced concept.
Bij AtoomClub is het mogelijk om vanaf 1 werkplek per maand te huren tot aan custom build kantoren in de eigen ‘clubkleuren’ van de onderneming. Flexibiliteit, beleving en een hoog serviced niveau zijn de onderscheidende factoren die AtoomClub voor onze huurders tot een succes maakt. Zijn jullie ook op zoek naar een werkplek, of kantoor voor jullie bedrijf? Neem dan contact op via jeroen@atoomclub.nl
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *