AtoomClub is POWER!

,,Plaatsonafhankelijk Ontmoeten, Werken En Recreëren. Dat zijn de kernpunten die de solide basis vormen voor de AtoomClubs. De Kapstok van Energie!

Voor een ondernemer is een kantoor de plek waar succes wordt gerealiseerd, kwaliteit wordt gehandhaafd en mogelijke groei zorgvuldig in kaart wordt gebracht. Maar in de diepere laag is een kantoor nog veel meer. Het heeft een zakelijke, maar zeker ook sociale functie. Een kantoor moet de plek zijn om te werken en recreëren, alsook de mogelijkheid tot ontmoeten bieden.

Iedere vrijdag bieden wij de gelegenheid om een drankje te doen in het AtoomCafé.

Wij geloven dat mensen elkaar altijd zullen blijven ontmoeten, dat is de visie van AtoomClub. Daarom bieden wij een podium voor deze ontmoetingen. Binnen AtoomClub bieden wij zakelijk Nederland daarom een uitgebreid scala aan mogelijkheden. Ontmoeten, werken en recreëren, van intiem klein tot indrukwekkend groot. Wij bieden onze huurders de ruimte om hun klanten en medewerkers te binden aan AtoomClub. De strategie die we hiervoor inzetten is hoogwaardige hospitality en service. Nee is geen antwoord en wij denken alleen in oplossingen. Het is dan ook ons doel om het leukste en vriendelijkste kantoor van Nederland te zijn, waar wij keer op keer onze energie overbrengen op onze huurders.

 

Binnen de AtoomClubs bieden wij jullie inspirerende vergaderruimten die bijdragen aan een extra dynamiek. Vergaderen op een andere locatie in Nederland? Geen enkel probleem, als huurder van AtoomClub vergader je in de andere AtoomClubs maar ook in de vestigingen van zusterorganisatie oVVice. Kortom, overleggen of vergaderen kan in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Amersfoort, Arnhem en Apeldoorn. En niet onbelangrijk, dit per gehuurde werkplek 5 keer per jaar gratis. Het boeken van een vergaderruimte doe je via de speciale app ‘Power’. Bij AtoomClub werk je met een collectief waarmee je overlegruimten deelt. Dit drukt de huurprijs en zorgt voor gezelligheid.

Door de ongedwongen sfeer binnen de AtoomClubs zijn er tal van mogelijkheden tot ontmoeten en recreëren.

AtoomClub kent diverse grootten van ondernemingen per locatie. Van ZZP-er tot en met bedrijven met tientallen werknemers. Deze mix geeft niet alleen de typerende energie en dynamiek, wanneer je een AtoomClub binnenstapt, maar biedt bovenal ook tal van mogelijkheden tot samenwerkingen en ontmoetingen.

 

Één van de belangrijke kernpunten van AtoomClub is dan ook het kunnen ontmoeten van elkaar. Misschien wel de belangrijkste. Door de variatie aan ondernemingen in grootte en specialisatie liggen er dagelijks kansen tot samenwerking binnen de AtoomClubs. Om deze mogelijkheden tot samenwerking en ontmoeten te stimuleren is elke locatie voorzien van een centrale coffee-corner, maar ook een vast lunchmoment op de dag. Niets wordt aan het toeval overgelaten en ook de ClubManager speelt hierin een grote rol. Pitches voor de huurders zijn een vast onderdeel om elkaar ‘beter te leren kennen’, maar ook een maandelijkse borrel geeft weer geheel nieuwe kansen tot ontmoeten en samenwerking.

 

Om het vriendelijkste kantoor te kunnen zijn van Nederland hebben we een unieke formule nodig alsmede een geheim wapen. En bij AtoomClub is dat dus POWER! De POWER om nooit nee te zeggen en altijd in oplossingen te blijven denken. Wij bieden de locatie, de energie en service van een hoog niveau. En dat alles met de grootst mogelijke glimlach. Service with a smile, That’s AtoomClub POWER.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *