AtoomClub is vernieuwen. AtoomClub Zwolle A28

,,Bij AtoomClub draait het om full-service, het ontzorgen van onze huurders staat voorop. Dit alles doen wij in een unieke maar zeker ook herkenbare omgeving. In 2016 mochten wij na Utrecht en Amsterdam, ook een vestiging in Amersfoort openen. Nu precies een jaar later openen wij onze deuren in Zwolle.”

In ons AtoomCafé is er voldoende plaats voor onze huurders om te ontspannen met collega’s of een relatie. Tussen 12:00 en 13:00 serveren wij hier ook de lunch.

In 2012 ging in Utrecht aan de A2 de eerste AtoomClub open. Nu vijf jaar later kunnen wij met trots zeggen dat sinds deze week onze vierde locatie haar deuren heeft geopend. De kracht van AtoomClub ligt met name bij het ontzorgen van de huurders. Beleving is hierin de rode draad. Die begint al bij binnenkomst. Onze ClubManagers zijn gastvrij en zeer servicegericht. Zij beheren onze locaties en staan klaar voor onze huurder. Wat ook kenmerkend is voor onze AtoomClubs, is de uitstraling en inrichting. Op de begane grond vind je het AtoomCafé, ons sociale hart waar gewerkt kan worden, even een snelle meeting plaats kan vinden of wellicht vergaderd in een van de aanwezige vergaderruimten. En dit alles op basis van full-service. Ontzorgen op een hoog niveau dus.

Dagelijks hebben wij onze heerlijke koffie voor jullie klaarstaan.

Vanuit de markt hebben wij de laatste jaren steeds meer opgemerkt dat er veelal de wens is om flexibel en landelijk te kunnen werken. Vanuit dat oogpunt is de combinatie van Utrecht, Amsterdam en Amersfoort ontstaan. En nu met de opening van Zwolle kunnen wij verder uit gaan breiden. Deze uitbreiding zorgt er mede ook voor dat onze huurders nog meer landelijk en flexibel kunnen gaan werken. Nog meer redenen dus om eens vrijblijvend de sfeer te komen proeven bij één van onze AtoomClubs dus. Wij hebben de koffie voor u klaar!

 

 

Uiteraard delen wij graag ook wat beelden van AtoomClub Zwolle met jullie.

    

Hebben wij jullie interesse kunnen wekken en willen jullie meer informatie of een vrijblijvend huurvoorstel ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Wees welkom!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *