AtoomClub is Vernieuwen. Waarom kiezen voor een full-serviced kantoor?

Dat het een bewezen formule is, dat mag wel duidelijk zijn. Inmiddels hebben wij vier vestigingen in Nederland, waarvan er drie zo goed als volledig vol zijn. Full service is wel degelijk een grote wens onder de hedendaagse kantoorzoekenden. Maar welk type bedrijven vestigen zich nu eigenlijk in een bedrijfsverzamelpand. Al snel wordt gedacht dat een concept als AtoomClub sec gericht is op start-ups of zzp’ers. Maar niets is minder waar. Inmiddels hebben tal van corporates de weg naar AtoomClub ook al gevonden.

Een goede kop koffie draagt zeker bij aan een juiste prestatie. Bij AtoomClub is de koffie, maar ook onze verse thee, onderdeel van de full serviced overeenkomsten. Het kopje koffie zorgt er niet alleen voor dat er beweging ontstaat in een gebouw, maar is ook een zeer sociale toevoeging in onze gebouwen.

 

Onderdeel van ons concept is onze lunch. Dagelijks tussen 12:00 en 13:00 uur serveren wij een buffet voor onze huurders.

Sinds 2012 en met de eerste vestiging in Utrecht aan de Atoomweg 50 is AtoomClub een feit. Met Amsterdam als tweede locatie binnen twee jaar, werd al snel duidelijk dat de wens voor full service abonnementen bij het huren van een kantoor, hetgeen is waarom men kiest voor AtoomClub. Wij zijn dan ook van mening dat je als ondernemer de focus volledig op je bedrijf moet hebben liggen en niet bezig moet zijn met randzaken als een koffiemachine, onderhoud voor de printers, en nog meer van dat soort facilitaire ongemakkelijkheden. Daarnaast is een dynamische omgeving stimulerend voor een organisatie. Vanuit ons clubmanagement stimuleren wij de momenten van samenzijn dan ook door bijvoorbeeld de lunch, maar ook door de borrels en events die wij organiseren.

 

 

Met de oprichting van AtoomClub werd ook al snel duidelijk dat het concept zich niet slechts leent voor start-ups en zzp’ers. Maar dat juist ook tal van corporates zich inmiddels al hebben gevestigd binnen onze AtoomClubs. Ook zij zien de meerwaarde en facilitaire gemakken die een full-serviced kantoor te bieden heeft. Organisaties als Manpower Group, C Motions, NVWA, VeiligheidNL, Olympia Uitzendbureau, Timing Uitzendbureau, CBRE en Marketing Oost, zijn het bewijs dat het full-serviced concept een aanvulling is op de huisvestingswensen van een organisatie als ook een meerwaarde.

Timing Uitzendbureau, heeft heel bewust gekozen voor Full serviced. De gemakken die zij ondervinden van het gezamenlijk gebruik maken van bijvoorbeeld de algemene ruimten is voor hen al voldoende.

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *