AtoomClub lanceert de POWER app.

AtoomClub kiest voor Triggre

De vernieuwende full-service werkplekken en vergaderfaciliteiten van AtoomClub zijn op steeds meer A-locaties te vinden. Om deze groei te ondersteunen, ontstond de wens om huurders makkelijk online vergaderruimtes te laten reserveren. Hiervoor heeft AtoomClub gekozen voor Triggre. Met Triggre kan AtoomClub de boekingsapplicatie, de POWER app, zelf maken, snel en zonder ontwikkelaars.

Voor het reserveren van de vergaderplekken op hun 3 locaties, zocht AtoomClub een nieuw format. De selectiecriteria waren: Gebruiksvriendelijkheid, stabiliteit en snelle aanpasbaarheid bij uitbreiding van het aantal werk- en vergaderlocaties. Bestaande applicaties konden deze wensen niet zomaar verwerken in hun product en vielen daardoor af. Met Triggre was de nieuwe POWER app binnen 3 werkdagen gereed. AtoomClub kan nu zelf op elk gewenst moment hun boekingssysteem wijzigen.

 

Doordat de POWER app op zowel een mobiel device te gebruiken is als op een desktop, is er maximale flexibiliteit.

Naar verwachting wordt de nieuwe applicatie in juli door alle ruim 100 klanten van AtoomClub in gebruik genomen.

“Bij AtoomClub staan onze huurders voorop. Vanuit dat oogpunt zijn wij altijd bezig om het ontzorgen van onze huurders te verbeteren en te vernieuwen. Zo ook voor het kunnen gebruiken van onze vergaderfaciliteiten, welke onderdeel zijn van ons full-service concept. We wilden meer gebruiksgemak en flexibiliteit omdat dit aansluit bij onze eigen werkwijze: Klanten zorgeloos laten ondernemen. In tegenstelling tot bestaande applicaties, levert Triggre precies wat wij zoeken: Eenvoud in gebruik en aanpasbaarheid” – Jeroen van Eck (Manager – AtoomClub)

 

Over Triggre

Triggre is een snelgroeiende startup en biedt een innovatief cloud platform met een ongeëvenaarde snelheid voor het zelf maken van applicaties. Gebruikers kunnen met Triggre helemaal zelf software maken, zonder dat hiervoor technische kennis nodig is. Uit een onafhankelijke benchmark blijkt dat het maken van software met Triggre meer dan 50 keer sneller gaat dan met programmeren. Voor meer informatie: www.triggre.com

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *