AtoomClub POWER Pitch

,,AtoomClub is samen werken en ontmoeten. Binnen onze AtoomClubs hebben wij een levendige community. Ieder bedrijf is uniek in wat hij of zij doet. Naast het feit dat onze ClubManagers altijd actief zijn in het verbinden van partijen aan elkaar hebben wij maandelijks een POWER Pitch.”

Naast de maandelijkse POWER Pitch organiseren wij ook een kwartaalborrel voor onze members. Onder het genot van een hapje en een drankje is er voldoende gelegenheid om kennis te maken met elkaar.

Iedere member van AtoomClub willen wij goed in beeld brengen bij de overige members. Om die kennismaking te versoepelen organiseren wij maandelijks in onze AtoomClubs een POWER Pitch. Een korte elevator pitch van 2 minuten, waarin jullie kunnen vertellen wie jullie zijn, wat jullie doen en hoe jullie bij kunnen dragen aan de AtoomClub community.

De pitch vind plaats in twee delen. Één minuut geheel vrij in te vullen over de ondermening en één minuut vertellen jullie over de onderneming aan de hand van onze energieke pijlers. Onze kapstok van energie zoals wij die zelf noemen. AtoomClub is, aandacht, vernieuwing, groei, beweging en POWER. Tijdens de pitch kiezen jullie een van onze pijlers en vertellen hoe jullie dit thema toepassen binnen jullie organisatie.

Maak kennis met de ondernemers, maak kennis met elkaar. AtoomClub is samenwerken.

Kijk hier voor een impressie van de POWER Pitch, verzorgd door Paintbar.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *