ClubManagers, de energie van Aandacht.

ClubManagers.

,,Ontzorgen van onze huurders, dat is waar de focus ligt bij onze ClubManagers.” Een unieke kantoorformule valt en staat met het ‘gezicht’ dat daaraan gekoppeld is. Bij AtoomClub zijn het onze ClubManagers die dagelijks dit gezicht zijn en keer op keer voor onze huurders klaarstaan.

Altijd een glimlach en een constante focus op onze huurders. ClubManager Annelies van AtoomClub Utrecht staat dagelijks klaar voor jullie.

Een werkdag begin je met een vrolijke ‘goedemorgen’ van haar en een kopje koffie of thee. Gedurende de dag zal ze jullie bezoek even energiek ontvangen. Kortom, de drijvende kracht binnen AtoomClub, die daardoor nog meer ruimte biedt om te kunnen ondernemen.

Ondernemen doe je met elkaar en ontzorgen doe je voor elkaar. Het alom bekende gezegde, ,,Zorgen moet je niet maken, zorgen moet je doen.” Is absoluut van toepassing op de Clubmanagers van de AtoomClubs. Door te ontzorgen voor onze huurders blijft er meer ruimte en tijd over om te kunnen ondernemen. Het belang van het kunnen ondernemen staat dan ook voorop. Per locatie is er dagelijks een Clubmanager aanwezig. Vanaf 08:30 uur staan zij klaar voor de ondernemers die zich gevestigd hebben in AtoomClub en voor de eventuele bezoekers van deze ondernemingen. Niet alleen voorzien zij eenieder van een heerlijk kopje koffie of verse thee, maar ook zijn zij er dagelijks ter ondersteuning van jouw bedrijf.

 

ClubManager Lisa verwelkomt al onze huurders dag in dag uit met een glimlach. Dagelijks biedt zij ondersteuning aan onze members in Amsterdam.

Wat maakt iemand een geschikte Clubmanager voor AtoomClub? Gastvrijheid op de eerste plaats, facilitair ondersteunend op de tweede plaats. Door de goede combinatie van gastvrijheid en servicegerichtheid is een Clubmanager een waardevol onderdeel van AtoomClub en dus ook voor jouw bedrijf.

Binnen AtoomClub hebben wij een uitgebreid netwerk aan bedrijven en daarbinnen functioneert de Clubmanager als een spin in het web. Het verbinden van partijen is een van de kerntaken van onze Clubmanagers. Niet alleen lokaal spelen zij deze verbindende rol, maar ook zeker op AtoomClub breed niveau.

De Clubmanager is dagelijks aanwezig in het AtoomCafé, oftewel, de lobby van onze AtoomClubs. Naast het warme welkom dat zij daar bieden aan jou en jouw bedrijf, zijn onze Clubmanagers ook het aanspreekpunt voor alle facilitaire zaken binnen de AtoomClubs. Kortom, Service with a big Smile!

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *