De Energie van Groei. Van ondernemer tot ondernemer.

,,De energie van het flexibel kunnen groeien, dat is de ruimte die wij graag  bieden aan jullie.” Als ondernemers van AtoomClub weten wij als geen ander hoe belangrijk het is dat huisvesting meebeweegt met de groei of krimp van jullie bedrijf. Je koopt tenslotte ook geen jas om hem eerst jaren in de kast te laten hangen om hem vervolgens aan te trekken wanneer hij beter past.

Ondernemen, een grote stap, een spannend avontuur en altijd voortvloeiend vanuit een passie om als ondernemer te kunnen groeien. Hoewel de start van een bedrijf vaak ontstaat aan de keukentafel, is die tafel niet altijd de ideale plek om een bedrijf aan te huisvesten. Dat brengt jullie als ondernemers al snel op de volgende stap, het vinden van een geschikt kantoor om een volgende stap te zetten naar succes. Maar wanneer maken jullie deze keuze, welke overwegingen maken jullie en belangrijker nog, wat zijn jullie eisen.

Welke eisen stellen jullie aan een mogelijke nieuwe kantoorruimte. AtoomClub komt haar huurders tegemoet door een variatie aan te brengen in diverse algemene ruimten. Huiselijk, modern, eigentijds en zeker functioneel.

 

In de groei van de onderneming denkt AtoomClub graag mee. Zelfs zo ver dat een geheel op maat ontworpen kantoor tot de mogelijkheden beschikt. Groeien doen wij samen met onze members.

Wanneer jullie besluiten te gaan kijken voor een ruimte om het bedrijf in te huisvesten, zullen jullie al snel tot de conclusie komen dat het aanbod heel erg groot is. Het is dan ook de kunst om uiteindelijk te kiezen voor die ene locatie die past binnen jullie wensen. Een belangrijke overweging om te kunnen kiezen voor een locatie is dat “het jasje” perfect moet passen. En natuurlijk kennen we het allemaal, de verkoper die aanraadt op de groei te kopen. Leuk voor die verkoper, maar waarom zouden jullie? Waarom te groot nemen als perfect passend ook verkrijgbaar is.

Binnen AtoomClub adviseren wij om nooit teveel te huren en goed te kijken naar wat er daadwerkelijk nodig is. De flexibele contracten stellen huurders in staat zelf te bepalen hoe zij willen groeien alsmede de huurtermijn die al vanaf één maand mogelijk is.

 

Langlopende contracten zijn dan ook passé, waarom voor jaren committeren als het ook korter kan. Zeker bij de start van een onderneming willen jullie niet gelijk aan de ketting gelegd worden voor langere tijd, een huurlast moet niet drukkend zijn op de onderneming namelijk. Wij kijken dan ook graag mee met onze huurders om te bepalen wanneer groei nodig is en wanneer niet. Groeien doe je tenslotte samen. En het ‘samen’ vinden jullie veelvuldig terug binnen AtoomClub. Het samen lunchen, ontmoeten, koffiedrinken, delen van vergaderfaciliteiten en het samen gebruik maken van alle AtoomClubs natuurlijk. Groeien doen wij samen met jullie.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *