Faciliteiten

Faciliteiten en diensten

Als AtoomClub-member mag je meer verwachten dan in een traditioneel bedrijfsverzamelgebouw of business center. Bij ons krijg je veel services, waarbij het grote voordeel is dat deze services (zoals verwarmen en elektra) bij de huurprijs zijn inbegrepen. De enige onderdelen die af te nemen zijn en niet bij de huurprijs zijn inbegrepen zijn een parkeerplek, lunch en schoonmaak van de eigen unit. Kortom, geen verrassingen achteraf!

Zit/sta-werkplekken (plug & play)

De werkplekken bij AtoomClub zijn standaard ingericht met een zit/sta-bureau. Dit bureau is in hoogte verstelbaar. Het zit/sta-concept zorgt voor efficiëntere en creatievere overleggen. Daarnaast bevordert het ergonomisch werken. Met andere woorden: zitten is het nieuwe roken!

Post- en pakketservice

De post wordt dagelijks centraal geregeld. Inkomende post (inclusief pakketpost) wordt door ons gesorteerd. Uitgaande post kun je als member ongefrankeerd achterlaten bij een ClubManager. De frankeerkosten worden maandelijks in rekening gebracht.

Servicekosten

Kosten voor elektriciteit, gas en schoonmaak van algemene ruimten zitten bij de servicekosten inbegrepen. Kortom, geen betalingen achteraf. Je komt dus niet voor verrassingen te staan, wel zo prettig toch?

Onze ClubManager

Je merkt het meteen als je binnenkomt bij AtoomClub, jij en je gasten worden vriendelijk opgevangen door één van de ClubManagers. Heb je een vraag? Dan kun je die stellen aan een ClubManager. Hij of zij is de vraagbaak voor alle members. Je krijgt de aandacht die je verdient!

WiFi & Multifunctionals

Als member van AtoomClub maak je gebruik van de WiFi. Gebruik maken van glasvezelinternet? Dit is rechtstreeks te regelen via de ICT-partner van AtoomClub. Printen, kopiëren en scannen kan met één van onze multifunctionals. 

Vergaderen

Formeel vergaderen? Maak dan gebruik van één van de zit- of sta-vergaderruimten. Voor een informeel overleg kun je terecht in het AtoomCafé, op het terras of bij één van de vele zitjes in AtoomClub. Andere plekken om te overleggen zijn de gameruimte, bij het poolbiljart of bij de open haard. Kies de plek waar jij de meeste energie krijgt!

24/7 toegankelijk

Werk je graag in de avonduren of ben je iemand die zelfs ’s nachts energie heeft om lekker te werken? Geen enkel probleem bij AtoomClub. Als member krijg je een toegangspas waarmee je naar binnen kunt als de ClubManager vertrokken is.

Optionele onderdelen

Parkeren

Wanneer je met de auto naar kantoor reist, is het gemakkelijk om een parkeerplek te huren op het parkeerterrein bij AtoomClub. Het is mogelijk om een abonnement af te sluiten voor €50,- per maand om medegebruik te maken van het parkeerterrein. Parkeren kan ‘zolang de voorraad strekt’. Voor gasten van jullie hebben we een aantal parkeerplaatsen gereserveerd. Per AtoomClub-locatie hebben we een aantal elektrische laadpalen voor auto’s beschikbaar. 

Schoonmaak van de eigen unit

De schoonmaak van de gemeenschappelijke ruimten in AtoomClub is inbegrepen in het full-servicepakket van AtoomClub. Ook de eigen unit laten schoonmaken? Voor een bedrag van €15,- per bureau per maand maken we ook jullie eigen unit schoon. Dit is op basis van het normatieve aantal bureaus binnen jullie unit op basis van de Arbo-wet.

Lunch

Iedere dag tussen 12.00 en 13.00 uur kun je voor €3,- per persoon lunchen bij AtoomClub. Gasten op bezoek? Ook jouw gasten mogen een hapje mee eten, hier betalen jullie €4,50 per persoon voor. In overleg kun je ook in de avonduren gebruik maken van het restaurant en/of een vergaderruimte. Erg gemakkelijk voor borrels of evenementen. Meer informatie over de mogelijkheden? Neem contact met ons op!