Liefde is…..

Liefde is…..

,,Als een blok vallen voor de warme uitstraling van de AtoomClubs.”

Door de moderne en warme uitstraling en inrichting, is een Brainstorm Lounge in te zetten voor diverse doeleinden.

Vanaf het eerste moment dat AtoomClub werkelijkheid werd, is er altijd gekeken naar hoe een kantoor nog meer bij kan dragen aan jullie onderneming. Als ondernemer ondervinden jullie vandaag de dag steeds meer de gemakken van het flexibel kunnen werken. Een wens die over lijkt te gaan in een eis. Als ondernemers willen jullie natuurlijk het beste voor het bedrijf.
Vanuit AtoomClub besteden wij dan ook veel aandacht aan het flexibel kunnen werken. Dit doen wij niet alleen door flexibiliteit te bieden middels een huurtermijn, maar ook zeker middels de uitstraling en de faciliteiten binnen de AtoomClubs. En dat begint in ons AtoomCafé.

 

 

In navolging op AtoomClub Utrecht, is er in zowel Amsterdam als Amersfoort een vestiging geopend. AtoomClub staat voor energie en dit willen wij realiseren door een dynamische omgeving te creëren voor onze members. Wanneer jullie een AtoomClub binnentreden is het dan ook de bedoeling dat er naast verwondering, direct de warme sfeer ervaren wordt. Wij zijn van mening dat een warme huiselijke sfeer bijdraagt aan het ondernemen. Binnen de AtoomClubs is die sfeer gecreëerd door middel van een moderne inrichting. Warm, vernieuwend, maar zeker ook functioneel.

Het AtoomCafé biedt diverse mogelijkheden om te werken, recreëren en ontmoeten. Onder het genot van een kopje koffie of verse thee. Staand werken, ontspannen op één van de zitjes of misschien wel heerlijk in het zonnetje de mail checken vanuit een hangmat. Voor ieder doel een bestemming.

Tot in detail is de huiselijke warme sfeer doorgevoerd. Zo ook in AtoomClub Amsterdam A10.

Ervaar de sfeer en benut de mogelijkheden. Dat is AtoomClub voor onze members en zeker ook voor jullie die op zoek zijn naar een passend kantoorconcept. AtoomClub is recreëren, werken en ontmoeten.

Bekijk hier onze AtoomClubs. Amersfoort A1, Amsterdam A10 en Utrecht A2

Of neem contact op met één van onze ClubManagers.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *