Sense2B kiest voor AtoomClub

Met ingang van 1 februari 2017 heeft Sense2B intrek genomen op een nieuwe locatie ‘ De Atoomclub,‘  gelegen aan de Maanlander 47 te Amersfoort. Een energieke, sfeervolle omgeving met ondernemend karakter.

Dynamiek binnen een kantoorgebouw is goed voor de creativiteit en de productiviteit. 

Die energie krijg je zodra je de AtoomClub binnenkomt en dat is precies wat bij Sense2B past. Je vindt er niet de voorspelbare zakelijke uitstraling. Op deze plek voel je je meteen thuis door de warme, vriendelijke ontvangst, de hechte community en de smaak- en sfeervolle ruimtes. Alsof je thuis bent. Dat thuisgevoel geeft iedereen die de AtoomClub binnenkomt direct energie.

Omdat Sense2B ook niet gaat voor een standaardoplossing heeft zij dan ook gezocht naar een omgeving die past bij haar creatieve, persoonlijke karakter en benadering. De AtoomClub heeft geen standaard kantoor uitstraling, het is een enerverende, avontuurlijke werkomgeving met ruimte voor ongeplande ontmoetingen, zodat collega’s even met elkaar kunnen brainstormen of een praatje kunnen maken.

Die ruimtes bevinden zich op verschillende plekken binnen AtoomClub. Bij de inrichting van AtoomClub is een bewuste keuze gemaakt om medewerkers te stimuleren zich door het gebouw te bewegen. Dat is niet alleen gezond, het bevordert ook de creativiteit en de effectiviteit van medewerkers. Lees daarover meer in een onderzoek dat Reuters hierover gedaan heeft. Plezier en werkgeluk sluiten goed aan op deze filosofie.

Kortom; een plek waar Sense2B jou graag ontvangt en inspireert, of dit nu voor een advies-/coachgesprek, training of een teamdag op maat is. Alles is in goed overleg mogelijk. Mocht de locatie Amersfoort niet direct voor de hand liggend zijn dan zijn er mogelijkheden om jouw meeting/ afspraak te organiseren op een van de andere locaties van de Atoomclub in Utrecht of Amsterdam.

Cynthia Noordoven, de drijvende kracht achter Sense2B.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *