The doors are open! Officiële opening AtoomClub Zwolle A28

Donderdag 12 oktober werd om 16:00 uur de kick-off gedaan van de officiële opening van AtoomClub Zwolle. Samen met Marketing Oost, de launching customer van AtoomClub Zwolle A28, werd tijdens een feestelijke gelegenheid aan de Hanzelaan 351 de opening van onze vierde locatie gevierd. 

Sinds de realisatie van AtoomClub in Utrecht A2 in 2012, is er de wens om te groeien en meerdere steden in Nederland te betrekken. Al snel volgde Amsterdam A10 en direct ook Amersfoort A1. Zomer 2017 werd de reeks opgevolgd met het aankopen van de locatie aan de Hanzelaan 351. Een gebouw met een metrage van 5000m2 op een uniek gelegen locatie. Op zowel vijf minuten afstand van de A28 als ook op vijf minuten loopafstand van het centraal station, heeft de locatie een zeer goede bereikbaarheid met zowel auto als OV.

Na de aankoop volgde er een traject van verbouw en opbouw om zo de unieke stijl, sfeer en beleving van AtoomClub te kunnen realiseren. Tijdens dit traject kwamen wij al in een vroeg stadium in contact met onze launching customer, Stichting Marketing Oost. Met een geheel op maat gemaakt kantoor hebben zij zich gevestigd op de eerste etage van het gebouw aan de Hanzelaan.

De feestelijke opening kreeg het startschot van directeur Arjan Kuilman. In de opvolging nam Wethouder van Economische Zaken Dhr. R. De heer het stokje over. Tot slot was Henk van Voornveld, directeur van Marketing Oost die vol trots de kick-off officieel maakte.

Wij danken alle aanwezigen.

Hieronder hebben wij een kleine compilatie van de opening.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *