Veelgestelde vragen

Bij het zoeken van een kantoorruimte is het van belang dat de wensen voor de service centraal staan. Bij AtoomClub bieden wij werkplekken aan op basis van een full serviced overeenkomst. Op onze website zijn onze services en diensten te vinden. Hierbij is de opsplitsing gemaakt tussen additionele abonnementen en services die inbegrepen zijn bij de full service overeenkomst.

Wat is Atoomclub?

Atoomclub is een werkomgeving die de creativiteit en productiviteit van professionals op allerlei manieren stimuleert. Na Utrecht, Amsterdam en Amersfoort zullen we de komende 2 jaar nog op minimaal 3 locaties een AtoomClub openen op vergelijkbare, goed bereikbare locaties.

Wat bedoelen jullie met de energie van bewegen?

Bij AtoomClub werk je op een goed bereikbare locatie. De werkplekken en enige vergaderruimten zijn ingericht met zit/statafels. Deze tafels zijn in hoogte verstelbaar. Ga dus af en toe lekker staand werken of vergaderen. Dit zorgt voor meer beweging, creativiteit en het geeft je een gezonde portie energie.

Is het voor mij als startup mogelijk om te groeien bij Atoomclub?

Als startup heb je bij ons zeker de ruimte om te groeien, een ideale plek voor een startup die doorgroeit naar een scale-up. Of voor een scale-up die verder doorgroeit en op zoek is naar een ruimere plek voor de onderneming. Op flexibele basis, zodat de ruimte altijd passend is.

Op welke manier is de Atoomclub vernieuwend?

We willen onze gebouwen graag in een volgende fase brengen. Je werkt hier in een innovatieve, groene omgeving. Geen saaie, traditionele kantooromgeving. Green gadgets als een overdekte fietsenstalling en een plek om te lunchen geven je energie om te dag te beginnen én om de dag door te komen.

Waar bestaat het full service pakket uit?

Het fullservice-pakket bestaat onder meer uit een eigen unit, reguliere servicekosten (voor energie), gemeenschappelijke overlegruimtes, printmogelijkheden, Wifi, receptiediensten (zoals postafhandeling) en goede cappuccino.