De keuze is aan jullie: een kantoorkamer of een kantoor op maat

Kantoorkamer

Een door ons gemeubileerde en energieke unit. Vanaf 3 werkplekken kun je een eigen unit huren. Heb je minder werkplekken nodig? Dan deel je een unit met andere ondernemers of je betaalt de huurprijs voor een unit met 3 werkplekken. Werken met andere ondernemers, gezellig toch?

Kantoor op maat

Kantoor op maat: een grotere unit die we samen met jullie ontwerpen en inrichten. Daarnaast zijn er mogelijkheden om naar verloop van tijd te groeien of te krimpen zoals jij dat wil.

De werkplekken zijn voorzien van zit/sta-bureaus en ergonomische stoelen. Op fullservice-basis bieden wij een werkplek. Lunch, schoonmaak van jullie eigen unit en het parkeren zijn optioneel en per maand af te sluiten bij ons.

Afhankelijk van het aantal werkplekken en de duur van jullie huurcontract kunnen wij aanvullend investeren in faciliteiten zoals een inbouwpakket en meubilair. De opbouw van eventuele aanvullende investeringen hebben we in een tabel (link naar de tabel) geplaatst. Op deze manier zien jullie de voordelen wanneer jullie van plan zijn om voor een langere huurtermijn te huren bij ons.

Nadat we de tabel samen hebben ingevuld zoals jullie dat voor ogen hebben, is er direct online een concept huurcontract beschikbaar. Ready to go! (lees meer)

Tarieven

Met een membership bij de AtoomClub krijg jullie een fullservice-werkplek met een stoel en een zit/sta-bureau. Die kunnen jullie huren voor een maand, maar ook voor langere tijd.

Een werkplek huren voor €250,- per maand

Bij AtoomClub heb je twee mogelijkheden als je op zoek bent naar een werkplek:

Unit

Hierbij krijgen jullie een eigen afsluitbare unit op fullservice-basis.

Dit betekent dat onder meer koffie/thee, het gebruik van vergaderruimtes, het huren van meubilair, 24/7 toegang tot AtoomClub, receptiefaciliteiten, printmogelijkheden, de schoonmaak van de gemeenschappelijke ruimten, servicekosten en het gebruik van de WiFi is inbegrepen bij de huurprijs.

Meubilair, schilderwerk en vloerafweking zijn op basis van het AtoomClub-format, om ook korte huurcontracten mogelijk te maken.

Vanaf 3 werkplekken kun je een eigen unit huren. Heb je minder plekken nodig? Dan deel je de unit met andere ondernemers of je betaalt de huurprijs voor een unit met 3 werkplekken. Gezellig werken met andere ondernemers in een unit is dus mogelijk!

Kantoor op maat

In de tariferingstabel is te zien dat AtoomClub vanaf 12 werkplekken een kantoor op maat aanbieden. Voor een kantoor op maat kunnen we samen met jullie en onze inrichtingspartner een plan uitwerken met een afwijkende unitindeling en materiaalgebruik. In de tariferingstabel is ook te zien dat wij investeren in extra wanden en afwijkend schilderwerk, indien jullie een membership voor minimaal 36 maanden aangaan met AtoomClub. Breng je kantoor een volgende fase in door AtoomClub en haar samenwerkingspartner!

Het aantal werkplekken voor elk van onze units is afgestemd op de Arbo-norm van 11 m2 vvo per werkplek. Op basis van deze norm hebben we iedere unit gebudgetteerd voor een aantal werkplekken. AtoomClub hanteert hiervoor vervolgens een maandtarief van €250,- (excl. BTW) per werkplek.

Zijn jullie van mening dat er meer bureaus te plaatsen zijn in een unit dan de Arbo-norm voorschrijft? Dit is jullie eigen keuze, AtoomClub brengt dan alleen de huur van extra meubilair in rekening. Minder bureaus in jullie eigen unit heeft geen invloed op de huurprijs.

  1. Het aantal werkplekken per unit is gebaseerd op de landelijke Arbo-norm. De kleinste unit bestaat uit 3 werkplekken. Wanneer je minder plekken nodig hebt, dan kun je de unit delen met andere ondernemers of de huurprijs voor een unit met 3 werkplekken betalen.
  2. De zit/sta-bureaus zijn in hoogte verstelbaar tot een hoogte van 120 cm.
  3. Het fullservice-pakket bestaat onder meer uit een eigen unit, reguliere servicekosten (voor energie), gemeenschappelijke overlegruimtes, printmogelijkheden, WiFi, receptiediensten (zoals postafhandeling) en goede cappuccino.
  4. Het is mogelijk om korter te huren dan aangegeven in de tabel, maar dit heeft effect op de gepresenteerde incentives.
  5. Per werkplek heb je de mogelijkheid om het medegebruik van een gemeenschappelijke parkeerplaats te verkrijgen.
  6. Het is mogelijk om per persoon een maandabonnement voor de lunch af te sluiten voor €60,- per maand. Wanneer je niet iedere dag aanwezig bent, is het wellicht verstandig om een strippenkaart voor de lunch aan te schaffen. De kosten hiervoor bedragen €3,- per lunch.
  7. De schoonmaak van de gemeenschappelijke ruimten is onderdeel van het full-servicepakket. De eigen unit kan 2 keer per week worden schoongemaakt op basis van het nominaal aantal werkplekken per unit.
  8. Een inbouwpakket op maat betekent dat jullie ook extra geschilderde wanden kunnen laten plaatsen om zodoende bijvoorbeeld een overleg- of stilteruimte te creëren binnen jullie unit. Dit kunnen we realiseren in samenwerking met onze inrichtingspartner.

Optionele maandabonnementen:

Lunch

Elke dag staat er in alle AtoomClubs tussen 12.00 en 13.00 uur een heerlijke lunch klaar. De lunch bestaat uit een standaard assortiment van brood en beleg. Daarnaast is er iedere dag een wisselende special. Voor €3,- per persoon per dag lunch je mee. Lekker iedere dag mee lunchen? Een lunchabonnement kan worden afgesloten voor €60,- per maand per persoon. Kun je niet elke dag aanwezig zijn? We hebben ook een strippenkaart voor de lunch, iets dat handig is als je niet iedere dag mee kunt lunchen in de AtoomClub in Amersfoort (en dus niet in Utrecht en Amsterdam).

Parkeren

Altijd gemakkelijk, als je de auto kunt parkeren op het parkeerterrein bij AtoomClub. Voor €50,- per maand kun je gebruik maken van het parkeerterrein (‘zolang de voorraad strekt’). Met jullie toegangspas van AtoomClub kunnen jullie parkeren. Voor jullie bezoek zal AtoomClub een aantal parkeerplaatsen reserveren. We hebben ook elektrische laadpalen bij onze AtoomClubs.

Schoonmaken van de eigen unit

De gemeenschappelijke ruimten van AtoomClub worden schoongemaakt en maken deel uit van ons standaard pakket. Heeft u geen tijd of zin om de eigen unit schoon te maken? Voor een aanvullend bedrag van €15,- per bureau per maand wordt je eigen unit schoongemaakt. Dit is op basis van het Arbo-normatieve aantal bureaus binnen jullie unit.

Als member van AtoomClub  is het medegebruik van het vergaderen op de eigen locatie onderdeel van het fullservice-pakket.

Op de andere AtoomClub-locaties en de locaties van zusterorganisatie oVVice kunnen jullie per gehuurde werkplek in totaal jaarlijks 5 keer gebruik maken van deze vergaderzalen.

Per vergaderzaal is aangegeven wat de capaciteit is en wanneer de zaal beschikbaar is. Na reservering met jullie eigen unieke inlogcode krijgen jullie een mail ter bevestiging van de boeking.  De maximum duur per boeking is 2 uur.

Het gebruik van koffie, thee en water is in inbegrepen en dit kan in het AtoomCafé worden opgehaald.

De vergaderzalen worden ook verhuurd aan niet-members van AtoomClub tussen 08.30 en 17.00 uur. Voor jullie als huurders staat het jullie vrij om na 17.00 uur de vergaderzalen te gebruiken. De ClubManager is aanwezig tot 17.00 uur. De prijzen voor het huren van een vergaderzaal staan hieronder vermeld. Heb je ’s avonds of zelfs ’s nachts meer energie? Geen probleem, vergader op het tijdstip dat het je uitkomt!

Onze zusterorganisatie oVVice heeft inmiddels 4 vestigingen in Nederland (in Arnhem, Amsterdam Zuidoost, Rotterdam Alexander en Apeldoorn) en heeft, net als AtoomClub, de ambitie om in de komende 3 jaar nog een aantal extra vestigingen te openen. Jullie kunnen ook vergaderen op de oVVice-locaties. Vergader dus in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Amersfoort, Arnhem of Apeldoorn!

Reserveren van de vergaderzalen kan via onze gezamenlijke app ‘POWER’ die vanaf medio 2017 actief zal zijn.